Гледайте премиерния осми епизод от четвърти сезон на криминалния сериал в петък от 21.00 ч. по NOVA

Полицаи Нолан и Лопес се опитват да говорят с Марвин Рейнолдс, но той стреля по тях и избягва, превръщайки се в издирван престъпник. На екипа ще се наложи спешно да го издири, тъй като лицето заплашва да вземе много жертви.

Потушаване на пожари в „Новобранецът“

В същото време сестрата на Тим, Дженифър Брадфорд идва на гости без покана с изненадваща новина, като планира да продаде бащината им къща. Междувременно Харпър и Арън претърсват фургона на Рейнолдс, където откриват множество оръжия. Харпър разкрива, че бившият й съпруг иска да се премести с дъщеря им в Сан Франциско и съветът, който получава от Арън е да не се отказва и да да води битката за попечителство за дъщеря си. Лопес продължава вътрешната си борба заради сделката на Уесли с Илайджа и се опитва да измисли план как да ги измъкне от нея. Но притеснението й се удвоява когато разбира, че планират да използват Уесли като информатор.

Не пропускайте развръзката в премиерния осми епизод на четвърти сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ в петък от 21.00 ч. по NOVA.