Градът събра цялото световно културно и туристическо богатство

Световни богатства са не на дни, а на минути едно от друго. В тази откривателска мисия културните, археологически и дори гастрономически богатства на България са заслужили особено внимание.

Модерни технологии с изкуствен интелект на изложение в Лас Вегас (ВИДЕО)

Всичко това е възможно тази седмица за гостите и участниците на мащабното международно туристическо изложение FITUR в испанската столица Мадрид.

Близо 10 хиляди души от над 150 държави. От всяка точка на света 5 дни заедно на площ от 140 000 квадратни метра.

България се превръща в технологичен хъб за чуждестранни компании от игралната индустрия

В Мадрид се събра цялото световно културно и туристическо богатство. За 44-ото издание на FITUR.  Световно изложение от такъв мащаб, което те пренася в различни страни, показва традиции, които могат да бъдат видени от местните хора. И можем сами да се докоснем до тях.

Винен и културен туризъм, СПА, приключения, кулинария, история и археология – всяка една от тези възможности и всички заедно намират място върху площ от 111 хиляди квадратни километра. В България.

 „Много често чувам от хора, които за първи път посещават България – „Ах, какво чудо е България, обаче и каква добре пазена тайна“. И всъщност моята цел е България да не е пазена тайна”, каза министърът на туризма Зарица Динкова.

Повече по темата гледайте във видеото.