Гледайте криминалния екшън-трилър „Протеже на убиеца” тази събота от 22.20 ч. по NOVA

Маги Кю влиза в ролята на професионален убиец в екшън-трилъра „Протеже на убиеца” тази събота от 22.20 ч. по NOVA. Родената в Хавай с майка виетнамка Маргарет Куигли, популярна като Маги Кю, се върна към персонажа на красавицата с пистолет, който олицетворяваше шест сезона в тв сериите "Никита". Режисьор на лентата е ветеранът в жанра на екшън-трилърите Мартин Кембъл, режисирал блокбастъри като „Маската на Зоро“, „Златното око“ и „Казино Роял“.

Ана и Рембранд (Маги Кю и Майкъл Кийтън) са двама от най-търсените наемни убийци в света и през годините са обиколили земното кълбо, съперничейки си за престижни договори.

Когато Анна е дете във Виетнам и родителите й са убити, тя бива спасена от професионалния убиец Муди (Самюъл Джаксън). Той я намира скрита в килер с пистолет в ръка, след като е ликвидирала похитителите си  и я взима под крилото си. 30 години по-късно те все още са страхотен екип, а Анна притежава и антикварна книжарница в Лондон. Там тя среща клиент на име Рембранд. Когато Муди я моли да намери вместо него определен човек, това поражда съмнения. Съвсем скоро Муди става жертва на професионален удар и е убит в дома си в Англия. Анна започва да търси извършителя и разбира, че Рембранд също е убиец. Двамата сключват съюз, за да проследят наемника и да отмъстят за смъртта на Муди. 

Ще се превърне ли Ана в най-опасното протеже, което ще открие поръчителя и ще отмъсти за убийството на настойника си?

Не пропускайте криминалния екшън-трилър „Протеже на убиеца” тази събота от 22.20 ч. по NOVA