„Браво на Пеевски, че постави въпроса за делата на трупчета", смята той

Конфликтът между Румен Радев и Делян Пеевски създава един Биг Брадър, който отклонява вниманието от по-важните неща. Това заяви в ефира на „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS депутатът от БСП Румен Гечев.

„Проблемът е, че се нижат такива истории през седмица. Българската съдебна система се намира в трагично състояние. Крайно време е да се потърси отговорност според законите на България в тези случаи, в които следователи, прокурори или съдии, разтакават дела, слагат на трупчета. На практика те прикриват престъпления. Това става пред очите на целия български народ. Браво на г-н Пеевски, че и той повдигна въпроса. Браво на всеки народен представител, който се опитва да търси истината и да задава въпроси”, обясни депутатът. 

Продължава сблъсъкът между управляващите и президента (ОБЗОР)

По думите му това, което сега излиза на бял свят, БСП е обявила преди години.

„След като съдебната система не реагира на нашите сигнали, изведнъж след сигналите на Пеевски като че ли има задвижване. Да се надяваме това да не е временно”, допълни Гечев

На въпрос готова ли е България да влезе в еврозоната, той заяви, че това няма как да стане нито през 2024 г., нито 2025 г., защото не отговаряме на показателите.

Целия разговор гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase.