Няма напрежение в БСП, добави депутатът

Твърденията за напрежение в БСП излъчва лоши сигнали, но това се случва, защото някои много се престарават в медиите. Всъщност всичко е нормално, софийската организация работи по кампанията. Готови сме за избори. Не е проблем да има вот 2 в 1. Това е най-добрият изход за държавата, след като видяхме "сглобката" какво ни представи. Това заяви депутатът от БСП Христо Проданов в ефира на "Твоят ден".

БСП решава: Ще бъдат ли наказани общинските съветници, гласували за кандидата на ПП-ДБ-СС

"Водещото в коалицията е разпределянето на държавната баница, не е свързано с политиката. Трябва да се говори за здравеопазване, за доходите на хората. Стои въпросът как ще си разпределят Министерският съвет - само постове и пари, не става дума за политика, нито има мисъл за хората. До средата на април ще имаме готова листа за евроизборите", обясни той.

По думите му експертен кабинет е бил полезен към момента на съставянето на кабинета, но не и сега. "Трябваше да се приеме бюджет и закони по ПВУ, за да получим пари. Не получихме. Шенген беше основна тема, тук също нищо не се постигна. ПП-ДБ са доста отстъпчиви, те искат на всяка цена да са във властта, но Борисов ще реши дали ще има договорка", смята Проданов. 

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase