Гледайте романтичните филми „Любовен месец“ от 12.30 ч. и „Да те срещна в Ню Йорк“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Неделният киноследобед ще потопи зрителите в романтична атмосфера в семейния „Любовен месец“. Лентата ще запознае зрителите с Ава, млада жена, изправена пред необичайна ситуация в живота си. След като годеникът ѝ я изоставя пред олтара, тя е решена да се наслади на медения си месец без него. Времето, прекарано далеч и в красива обстановка, ѝ помага да разбере какво наистина очаква от своя партньор, но когато годеникът й се появява изневиделица, тя е по-объркана от всякога... Може ли Ава да прости на мъжа, който е разбил сърцето ѝ?

По-късно от 14.15 ч. зрителите ще се запознаят с Кели – млада, амбициозна и изпълнена с идеи организаторка на събития в Ню Йорк. Тя бързо си спечелва репутацията на една от най-добрите в бизнеса. Междувременно Джо – упорит и влиятелен редактор на уебсайт я наема, за да организира рождения ден на племенницата му. А съвсем скоро Кели ще разбере, че може би е срещнала своята идеална половинка.

Не пропускайте развръзката в романтичните филми „Любовен месец“ от 12.30 ч. и „Да те срещна в Ню Йорк“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Редактор: Райна Аврамова