Гледайте комедиите "Розовата пантера" от 13.00 ч. и "Любовта се случва" от 14.50 ч. в събота по NOVA

Съботният киноследобед ще стартира с хитовата комедия „Розовата пантера“, която ще разкаже историята на търсенето на най-известния диамант в света. Във филма зрителите ще видят Стив Мартин като несръчния инспектор Клузо, който поема най-важния си случай. Световноизвестният треньор по футбол Ив Глюон току-що е довел отбора на Франция до победа над отбора на Китай. Докато е заобиколен от щастливи фенове и красивата си любима, Глюон е повален от отровна стрела. В последвалата паника безценният диамантен пръстен на Глюон „Розовата пантера” изчезва мистериозно. Разрешаването на случая се пада на главен инспектор Драйфус, чиято роля е поверена на Кевин Клайн. Той е наясно, че няма право на грешки и затова повиква за случая неуморимия инспектор Клузо. Жан Рено, Емили Мортимър, Бионсе Ноулс допълват звездния екип във филма на Шон Леви. 

По-късно от 14.50 ч. следва роматичната лента на режисьора Брандън Кемп „Любовта се случва“. Във филма ще се срещнат двама противоположни характера, които ще се наложи да намерят това, което ги свързва. Бърк Райън (в ролята е Аарън Екхарт) е автор на бестселъра „Път през скръбта“, който провежда редица семинари, които да помогнат на читателите му да се справят с мъката по загубата на своите близки. Самият той обаче така и не е открил начин да се пребори с лична си травма – трагичната смърт на своята съпруга.  

Елоиз Чандлър (Дженифър Анистън) се е наситила на мъже и срещи и е заета само с бизнеса си с цветя. Когато се запознава с Бърк животите и на двамата се преобръщат.  

Срещата им е белязана от мигновено привличане, но дали любовта е достатъчно силна, за да донесе покой в душата на Бърк? 

Не пропускайте развръзката в комедиите "Розовата пантера" от 13.00 ч. и "Любовта се случва" от 14.50 ч. в събота по NOVA

Редактор: Райна Аврамова