Златка Райкова в истерия след поредния номер на Джийсън

В поредния епизод на Big Brother All Stars тази вечер зрителите на Нова ТВ станаха свидетели на истински криминален трилър с  елементи от филм на ужасите.

Джийсън и Пенка продължават да кроят номера на двете Златки. Двамата успяват да направят живота на плеймейтките черен. Днес Джийсън вкара в действие поредния си пъклен план. Докато всички спят, ръката на екстравагантния певец остави мистериозен надпис на вратата на банята, адресиран до Златка Райкова. Плеймейтката обаче не реагира според очакванията на заговорниците. След като посланието не постигна целта си, Джийсън стигна до нови крайности. Той прободе с нож снимката на любимия й Георги.  Това му деяние имаше ефект-  русата плеймейтка се срина психически и обмисля да напусне Къщата по своя собствена воля.

Можем да се възхитим на въображението на Джийсън, както и на хладнокръвието му. Докато  Съквартирантите се чудеха кой е пакостникът, той седеше спокойно до тях и отхвърляше подозренията им. Заради веселия си нрав, Лео стана основния заподозрян за всички престъпления.

Кой ще бъде първият напуснал Къщата ни предстои да разберем в понеделник вечерта на първите елиминации на Big Brother All Stars само в ефира на Нова ТВ.

Ако сте пропуснали днешния брой на любимото риалити на България, скоро ще можете да го гледате в NovaPlay.