Тази вечер по Нова ТВ звездите се номинират „очи в очи“

Tретите поред номинации в Big Brother All Stars 2013 ще се проведат тази вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ. За първи път от началото на сезона Съквартирантите ще получат тежката задача да предложат „очи в очи“ участниците, които да напуснат шоуто. След като Съквартирантите в Къщата намаляха, днес привържениците на различните групи ще определят следващите номинирани. 

Довечера звездите на шоуто ще се потопят в екзотиката с новата Номинационна игра, наречена „Лято по никое време“. Капитани на хавайските отбори ще бъдат Райна и Маги Желязкова. Техните съотборници трябва да покажат умения в носенето на коктейли, преминавайки през басейн с препятствия и още предизвикателства. На финала на трасето Съквартирантите ще се сблъскат със задача, която изисква съобразителност и бързина на ума, предлагайки различни фрази от родния език. 

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат тв водещата Вихра, бившият VIP Съквартирант Стойко Сакалиев, радио водещата Милена Златкова, журналистката Кристина Патрашкова и  миналогодишната участничка от Big Brother All Stars Стойка.

Какви истини ще донесат номинациите „очи в очи“ и кои ще бъдат следващите номинирани в Big Brother All Stars 2013, гледайте тази вечер в 20.00 ч. по Нова ТВ.