Не пропускайте втория полуфинален концерт на „Големите надежди” в сряда по Нова

Какво се случва, когато позволиш на таланта ти да те води в живота? Ако си достатъчно упорит и трудолюбив, то пред теб няма да има пречки и непокорени върхове. 13-годишните Лидия и Радко за пореден път се увериха в това, след като пребориха конкуренцията и се наредиха сред полуфиналистите в телевизионното шоу „Големите надежди”. Освен певческия талант, общото между двамата е, че са носители на редица престижни отличия.

Какво е за вас музиката?

Лидия: Всичко! От малка се занимавам с музика и това е единственото, което обичам да правя. Пея и танцувам, така че музиката е изцяло в ежедневието ми.
Радко: Музиката е моят живот! Още със събуждането сутрин си пускам музика, иначе няма да ми върви през деня (смее се). Случва ми се често учителките да ми правят забележка, защото си припявам в часовете.

Кои са най-важните качества, които трябва да притежава един изпълнител?

Л: На сцената трябва да бъдеш себе си! Увереността и любовта към това, което правиш, е най-важното.
Р: Да е много упорит! Да прави това, което обича. Но за да си добър, трябва много труд и постоянство, само талантът не е достатъчен.

Най-големият комплимент, който някога сте получавали?

Л: Получих го съвсем наскоро, когато журито на „Големите надежди” ме избра да продължа към полуфиналите в шоуто. 
Р: Най-големият комплимент ми направи Любо Киров. След първото ми участие в "Големите надежди" се видяхме зад кулисите и той ми каза, че съм невероятен.

Коя е по-по-най-голямата ви мечта?

Л.: Всичко бих направила, за да съм на една сцена с Бионсе. Това е моята най-голяма мечта!
Р: Да стана професионалист в това, с което съм се захванал. Човек не трябва да слага граници на мечтите си, за да може да ги сбъдне!

Какво още споделиха Лидия и Радко за първите им изяви пред публика и как се е променил живота им след участието в шоуто за талантливи пеещи деца, четете в интервюто им в новия брой на списание HELLO!

Не пропускайте да видите изпъленията на Радко Петков във втория полуфинален концерт на  „Големите надежди” в сряда от 20.00 ч. по Нова.