Гледайте епизодите на „Малката булка” днес от 16.30 ч. по Нова

Сугна се изправя пред трудни решения в следващите епизоди на премиерния сериал „Малката булка” днес от 16.30 ч. по Нова. Положението на младото момиче се усложни, след като нейното семейство разкри дълбоко пазената ѝ тайна – че е бременна от покойния Пратап. Каляни е бясна, че внучката ѝ се е опозорила.

В тази трудна ситуация влюбеният ухажор на Сугна – Шам, ѝ предлага брак. Предложението му е посрещнато с радост от семейството на момичето, но самата Сугна има големи резерви и се колебае дали да го приеме, тъй като все още скърби по починалия Пратап. Нейният отговор не е единственото неизвестно в тази оплетена ситуация. Родителите на Шам също не са радостни от избора на съпруга, който синът им е направил. Нещата ще се усложнят още повече, когато Каляни и бащата на Шам – Мадан, влязат в спор при уговарянето на сватбената церемония.

Дали Сугна ще приеме предложението на Шам за брак, или семейството ѝ ще я омъжи, без да се съобрази с нейното мнение? И дали Мадан и Каляни ще се споразумеят за условията на брака и сватбената церемония? Ще разберем в следващите епизоди на „Малката булка” от 16.30 ч. по Нова.