Big Brother възлага интересна мисия на Съквартирантите в епизода на шоуто днес от 20.00 ч. по Нова

Шестима Съквартиранти са номинирани през тази седмица за изгонване от VIP Brother. Най-много гласове, девет на брой - събра Зорница Линдарева, следвана от Ели Кучкова  с шест номинации. По три гласа събраха Албена Вулева, Йорданка Христова и Кали.

Изненадващо, въпреки че загуби симпатиите на мнозинството от Съквартирантите, Лорд Евгени Минчев не събра достатъчно гласове, за да бъде номиниран. За сметка на това пък Домсъветът, който също имаше право да номинира един Съквартирант за изгонване, реши да посочи Евгени Минчев заради обидата, която нанесе на сина на Камелия Воче, и той е шестият номиниран през тази седмица.

Междувременно, конфликтите в Къщата не утихват. Очертава се ново разделение между „стари” и „млади”. По-възрастните жени в Къщата – Йорданка Христова, Камелия Тодорова и Камелия Воче, контролират потреблението на храна на по-младите Ели Кучкова и Зорница Линдарева, което стана и повод за нови караници, които намериха своето отражение при номинациите.

Кой от номинираните Съквартиранти ще напусне Къщата в понеделник, ще решат зрителите на Нова. Не пропускайте да видите какви интересни мисия ще бъдат възложени на обитателите на Къщата в епизодите на VIP Brother всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова.  Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.