В Къщата се заражда любовна история, не пропускайте VIP Brother по Нова

След поредица обрати, нови очаквани и неочаквани Съквартиранти, тази вечер един участник ще напусне Къщата на VIP Brother. 

След провала на мисия „Диктаторът” Жени и Тачо получиха възможност да спасят Съквартирантите си от глада и дискомфорта, като съберат максимален брой негативи. Ситуацията е напрегната докрай не само заради липсата на храна и личните вещи на Съквартирантите, но и заради непрестанните скандали на семейство Манови. 

Опитите им да станат най-мразените хора ще доведат до преразпределение на лагерите в Къщата. Домакините Йорданка Христова, Камелия Воче, Кали и Ива Екимова ще се зарекат да не се грижат повече за комфорта на останалите. Жени и Тачо ще положат неимоверни усилия да бъдат намразени, но трудностите и страхът от неуспех ще предизвикат истинска параноя у тях. Зрителите ще видят как Тачо влиза в пряк конфликт с колоритната Людмила Захажаева, защото се притеснява, че тя също има тайна мисия да събира негативи и да отклонява вниманието на другите. 

В същото време в Къщата се заражда любовна история. Двама Съквартиранти търсят близост един към друг, въпреки ситуацията, разликата във възрастта и отношението на другите към техните пориви. Кои са те и каква ще бъде реакцията на Съквартирантите? 

Не пропускайте VIP Brother по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.