Не пропускайте номинациите във VIP Brother в сряда от 20.00 ч. по Нова

Людмила Захажаева се очертава най-големият дразнител в Къщата на VIP Brother. За по-малко от седмица тя успя да изнерви повечето Съквартиранти, а нейна безспорна любимка е Зорница Линдарева, която обсипва с хапливи забележки.

В епизода във вторник рускинята я нарече „гол охлюв” и „остаряла стока” във връзка с възрастта й, както и с факта, че има доста по-възрастен приятел. Людмила изнерви и домакините в Къщата, като се опита агресивно да присвои кафето на Wosh MC, което той дал на съхранение при Камелия Воче.

По време на тайната мисия на Жени и Тачо „Диктаторът” домакините издребняха до такава степен, че си приготвиха питка, която изядоха на „тайна” вечеря в спалнята на Политбюро. Това не остана незабелязано, а Зорница и Елена им направиха забележка в прав текст.

След като стана ясно, че седмичната мисия е успешна, сред Съквартирантите настъпи мир и радост. Дори напускането на Ива Екимова не помрачи доброто настроение, а най-близката й приятелка Кали осезаемо смени тактика и вече се опитва да бъде част от компанията на Жени, Тачо, Wosh MC и останалите купонджии в Къщата.

Как обаче тези събития ще повлияят на предстоящите номинации зрителите ще видят във VIP Brother в сряда от 20.00 ч. по Нова.  Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.