За първи път зрителите номинират във VIP Brother, гледайте последните събития в Къщата тази вечер от 20.00 ч. по Нова

За пореден път VIP Brother изненадва зрители и участници, а феновете на шоуто получават специални правомощия. Ексклузивно в историята на формата зрителите номинират, а тази седмица те ще помогнат на Съквартирантите, като определят и кой е последният номиниран за изгонване от Къщата. 

Гласуването се случва на официалната Facebook страницата на VIP Brother, където първите в историята онлайн номинации очакват Зорница Линдарева, Йорданка Христова, Кали, Влади Въргала и Наско Месечков. Почти 20 000 от феновете на шоуто са гласували до този момент, а фаворит засега е Зорница Линдарева, за чието изгонване са 9000 души. Гласуването е активно до петък, когато Алекс Сърчаджиева ще съобщи в ефира и на участниците в Къщата кой е номиниран от зрителите. 

В епизода тази вечер всички Съквартиранти са настроени срещу Людмила, като двата основни лагера ще коментират битовите и хигиенните й навици, както и отношението й към останалите. Под кръстосан огън ще попадне и Албена Вулева, а поводът за скандала е кучето Исай, което пишка навсякъде. 

Зрителите ще видят също историята на скандала между Жени и Тачо. Той ще успее да обиди Жени, като се намесва в разговор между нея и Зорница и нарича съпругата и бившата си любовница „тъпи“, защото се връзват една на друга. 

Междувременно Faceboоk страницата на VIP Brother продължава да е едно от най-горещите места в онлайн пространството, а съдържанието там достига до невероятните милион потребители на седмична база. С всяко следващо лайв издание на шоуто хиляди нови фенове се присъединяват, за да следят последните събития. 

Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.