Равносметката на сезона предстои във VIP Brother в момента по Нова

Още двама Съквартиранти ще напуснат Къщата по време на полуфинала на VIP Brother по Нова. Всички полуфиналисти ще пристъпят прага на Изповедалнята, за да направят своята Голяма изповед, като зрителите ще видят и най-добрите им моменти през сезона.

Big Brother отново ще изненада Съквартирантите с поредната провокация, като им постави задачата да напишат есе на тема „Защо съм достоен да спечеля приза любимата звезда на България?”. Есетата ще бъдат прочетени на живо в ефира на Нова.

Двама Съквартиранти ще напуснат Къщата, а тримата с най-висок зрителски вот ще бъдат обявени за финалисти още в началото на лайв предаването тази вечер.   

Същевременно сезонът на Big Brother All Stars, който стартира на 19 ноември, ще представи не по-малко оспорвана игра между участниците. Доказателство за това е фактът, че за трима от тях това приключение не се случва за първи път. Те са решени да се върнат във формата, за да покажат стратегия, базирана на предишния им опит. 

Не пропускайте полуфинала на VIP Brother по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.