Не пропускайте Big Brother All Stars в понеделник от 20.00 ч. по Нова

Съквартирантите направиха множество нарушения по време на седмичната си мисия в епизода на Big Brother All Stars в петък по Нова. След поредното разделяне на Калина Паскалева и Тодор Славков Big Brother ги глоби с 20%. Тяхното наказание беше последвано от още 30%, но този път нарушителите бяха Пламена Петрова и Христо Трифонов. Те останаха развързани и след глобата и това принуди Големия брат да вземе още 20%. Афектиран от случилото се, Тодор се развърза от Калина и заплаши да провали мисията. Решението му не остана безнаказано и мисията беше обявена за неуспешна. Съквартирантите останаха без бюджет, разполагат само с базови продукти, а топлата вода е мираж.

Междувременно след като Катето Евро и Ники Китаеца имаха възможност да освободят една от завързаните двойки, самите те можеха да свалят оковите чрез мисия, която Big Brother им постави. Всяка от четирите двойки трябваше да прекара ключ през дебели въжета, завързани на сложни възли. Именно Катето и Ники успяха първи и свалиха белезниците, които ги свързваха.

В епизода в петък Емо Каменов беше обявен за „Най-забавен Съквартирант” от феновете на официалната страница във Facebook, а задачата му беше да изпрати двамата най-скучни участници на „бунището за звезди”. Той избра Пламена и Христо, които трябва да живеят като клошари на двора.

Развоя на събитията в Къщата очаквайте в Big Brother All Stars в понеделник от 20.00 ч. по Нова.