Не пропускайте екранизацията по романа на Чарлз Дикенс тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Едно от най-известните произведения на Чарлз Дикенс оживява в премиерната за българския ефир екранизация „Коледна песен” тази вечер по Нова. Лентата е дело на Робърт Земекис, който се доказа и като майстор на анимационното кино.  Земекис рисува историята на британския писател по познатата ни 3D stop motion анимация, която използва и в хтовете „Полярен експрес” и „Беулф”. Благодарение на нея на екрана оживяват анимираните образи Джим Кери, Гари Олдман и Боб Хоскинс.

Историята разказва за стария скъперник Скрудж, посветил живота си единствено на трупането на богатства. Навръх Коледа обаче той е посетен от духа на покойния си бизнес партньор Джейкъб и още три призрака, които се опитват да му покажат истинския смисъл на празника.

Филмът ще ви върне в топлия свят на детството, когато сгушени под юргана, сте слушали приказките на мама и татко, а наоколо се е носел мириса на коледни сладки и мляко с какао. Не пропускайте да преоткриете коледния дух заедно с вашите близки и анимацията „Коледна песен” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.