Най-богатите къщи в Бевърли Хилс отварят врати със сериала „Подли камериерки” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Най-богатите и аристократични къщи в Бевърли Хилс отварят врати със   сериала „Подли камериерки”, който стартира с двоен епизод тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Именно с тази поредица сексапилната актриса Ева Лонгория заявява продуцентския си талант и застава не пред камерата, а зад нея. Тук тя отново си партнира с добре познато име в Холивуд – създателя на „Отчаяни съпруги” Марк Чери. 

Вдъхновен от историите на „Уистерия Лейн”, „Подли камериерки” проследява живота на пет красиви, самоуверени и решени да постигнат целта си жени – Марисол, Кармен, Роузи, Зойла и Валентина. Всяка от тях крие своята лична история, но и подъл план как да превърне мечтите си в реалност. Ролите на петте латиноамериканки са поверени на очарователните Ана Ортиз, Еди Ганем, Розалин Санчес, Даниа Рамирез и Джуди Рейес. 

Завръзката в сериала е убийството на тяхна добра приятелка. От този момент една шокираща тайна постоянно ще напомня за себе си и ще заплашва иначе спокойния живот в богаташкия калифорнийски град. „Подли камериерки” разобличава лъскавия и привидно щастлив свят на богатите по възможно най-свежия, остроумен и сексапилен начин, а класовата война никога не е била толкова забавна, коварна и неустоима.

Колко подли могат да бъдат камериерките в Бевърли Хилс? Отговорите в сериала „Подли камериерки” от днес - всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова.