Гледайте музикалната фентъзи комедия „Омагьосана” от 20.00 ч. по Нова

Може ли романтиката от приказките да съществува в реалния живот? Отговор на този въпрос търси Ейми Адамс в музикалната фентъзи комедия „Омагьосана” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Филмът е един от успешните опити на „Дисни” да осъвремени стари приказни сюжети като историята за Снежанка, а музиката към лентата е номинирана за „Оскар”.

Зла кралица (Сюзън Сарандън) прогонва красивата принцеса Жизел (Ейми Адамс) от вълшебната анимационна земя и тя попада в грубата реалност на улиците на съвременен Манхатън. Стресната от странната нова среда, за която не важи принципът „и заживели щастливо”, Жизел се лута в хаотичния свят и отчаяно се нуждае от магия. И макар да е обещала да се омъжи за съвършения приказен принц (Джеймс Марсдън), тя се влюбва в очарователно скептичния бракоразводен адвокат (Партик Демпси), който й се притичва на помощ.

Как ще завърши тяхната история и може ли романтиката от приказките да оцелее в реалния свят? Ще разберем в музикалната фентъзи комедия „Омагьосана” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.