Гледайте приключенската комедия тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Най-опасния специален отряд в света е съставен от симпатични морски свинчета в премиерната за българския ефир приключенска комедия „G-Force: Специален отряд” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Филмът е дело на продуцента Джери Брукхаймър, който вече многократно е доказал, че има усет за добрата комедия, но тук за пръв път се изкушава да експериментира с новите анимационни технологии.

Лентата разказва за най-новото изобретение на секретна правителствена програма за обучение на животни в шпионаж. Въоръжени с най-модерното шпионско оборудване, няколко отлично тренирани морски свинчета откриват, че съдбата на света е в техните лапи. Дарвин е командирът на отряда, решен винаги да спечели на всяка цена. Бластър е ексцентричен оръжеен експерт, обсебен от екстремните изживявания. Хуарес е секси експерт по бойни изкуства, а Спекълс е чаровен компютърен специалист.

Не пропускайте да се посмеете с приключенията на четирикраките командоси и да разберете дали ще спасят света в приключенска комедия „G-Force: Специален отряд” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.