Темите и гостите в първия епизод на предаването за 2015-а тази неделя от 16.00 ч. по Нова

Тази неделя, 4 януари,  в първия епизод  на предаването „Дикoff” за 2015-а ще видите Оксана Хорват-Станчева, Денис Ризов, Соня Васи, Ники Кънчев, Светослава Рудолф и странстванията на Стажанта.

Новата година започва с разходка на Стажанта в стария парламент. В специално новогодишно издание на парламентарното риалити очаквайте всичко, което не сте видели и Стажанта искаше да ви покаже през 2014-а.

Има ли зомбита сред нас? Светослава Рудолф разговоря по темата с писателя и бивш български посланик в Мексико – Богомил Герасимов.

Каква ще е 2015-а за България и за тези, от които зависи нейното бъдеще? Специална астрологична прогноза от Оксана Хорват-Станчева в първите дни на новата година.

За съдбата на стадото и за съдбата на черната овца. За любимите жени, провала, успеха и парите. Откровен разговор на Сашо Диков с продуцента и музикант Денис Ризов.

Поздрави от Ел Ей с ексклузивно интервю с българската красавица, осъществила американската мечта – Соня Васи. Живот като на кино.

В първите дни на 2015-а ще видите телевизионния любимец Ники Кънчев в непозната светлина – тази на радиоводещ. Защо никога няма да напусне радиото, с какви трудности се е борил досега и кое е най-милото му, ще разберем в неделя в „Дикoff”.

Гледайте „Дикoff” тази неделя от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.