Нов сингъл и дует с Атанас Колев от X Factor са част от изненадите за концерта „Играя стилно” на 5 март

Нов солов сингъл, дует с Атанас Колев и нов артист на Стерео стая са само част от изненадите за предстоящия концерт на Мария Илиева, озаглавен „Играя стилно”. По време на шоуто на 5 март в Sofia Event Center певицата ще направи премиера на два сингъла - соловия „Нека вали” и дует с хип-хоп сензацията Атанас Колев. Дебют на сцената ще направи и новият артист на лейбъла Стерео стая Александра Борисова - Sunny.

Журито на X Factor „откриват” Атанас Колев още във втория сезон на музикалното шоу по Нова, където печели второто място. След успеха на сингъла на Deep Zone Project „Зиг Заг” с негово участие и на соловия му „Шах и мат”, артистът на Вирджиния Рекърдс печели и специалната награда за Teen idol на 359 Hip-Hop Awards. Атанас Колев и Мария Илиева имат история като дуетни партньори, като на финала на втория сезон на X Factor изпълняват хита на Jay Z и Alicia Keys Empire State of Mind. Двамата работят по проекта с Dexter, определен за най-добър музикален продуцент (beatmaker) за 2014 от 359 Hip-Hop Awards.

По време на концерта ще бъде представена още една премиера – феновете ще чуят новия солов сингъл на Мария Илиева „Нека вали”, резултат от съвместната ѝ работа с B.O.Y.A.N. Изненадите ще продължат с новия артист на Стерео стая – впечатляващо талантливата певица Александра Борисова – Sunny.