Зрителите ще видят премиерите на „Подземен свят”, „Списъкът на Шиндлер”, „Поглед от върха” и „Кейт и Леополд”

Ефирът на TV 1000 ще представи едни от най-ярките звезди на Холивуд през месец юни. Зрителите могат да гледат трилъра „Подземен свят” на 1 юни от 21.30 ч., а на 8 юни – драмата „Списъкът на Шиндлер”. Романтичната комедия „Поглед от върха” ще се излъчи на 22 юни, а в последния понеделник на месеца – 29 юни, е ред на номинирания за Оскар „Кейт и Леополд”.  

В „Подземен свят” TV 1000 представя историята на млад мъж, посветил живота си на това да помага на другите. Майкъл Корвин (Скот Спидман) е студент по медицина, който неочаквано се озовава в центъра на уличен бой. Той става свидетел на сблъсък между две смъртоносни подземни общности, които се борят за надмощие. Това са Дилърите на смъртта - група вампири и Ликаните - бандата на върколаците. Селин (Кейт Бекинсейл) е ловец на върколаци и се опитва да защити Майкъл, когато е нападнат от Лусиан (Майкъл Шийн) – лидерът на общността на върколаците. Всичко се променя, когато човекът, на когото тя иска да помогне, се превръща в заклет враг.

Премиерите продължават и на 8 юни с незабравимата истинска история на Стивън Спилбърг, удостоена с множество награди „Оскар” – „Списъкът на Шиндлер”. Драмата разказва за миналото на оцелелите от Холокоста евреи по време на Втората световна война и за техния спасител. Непоправим женкар и спекулант във военно време, Оскар Шиндлер (Лиъм Нийсън) използва полски евреи като евтина работна ръка за производството на съдове за готвене за Третия райх. Но след като става свидетел на насилственото убийство в оградено със стени гето, където евреите от Краков са били принудени да живеят, Шиндлер осъзнава какво огромно зло е нацизмът. 

Следващата премиера е романтичната комедия „Поглед от върха”, която предлага забавен поглед към света на стюардесите. Амбициозната Дона (Гуинет Полтроу) моли пенсионираната богата писателка Сали (Кендис Берген) да й помогне със съвети, контакти и влияние. Въпреки помощта й Дона установява, че реализирането на амбициите й за професионално развитие е по-трудно от очакваното. Тя остава разочарована, след като близък приятел я предава по време на тренировъчен полет – труден курс, преподаван от безмилостния Джон Уитни (Майк Майърс). 

Още за продукциите на TV 1000 ще откриете на http://tv1000.bg/, както и на Facebоок страницата на канала.