Николай Дойнов и Ани Салич ще дадат старт на специалното лятно издание на Новините на Нова довечера

Николай Дойнов и Ани Салич ще дадат старт на специалното лятно издание на Новините на Нова тази вечер в 22.00 ч. За втора поредна година зрителите могат да следят лятната новинарска емисия, която ще започне веднага след хитовия премиерен сериал „Скорпион”. Така през целия летен сезон двамата водещи ще казват два пъти „Добър вечер” – веднъж в централната новинарска емисия от 19.00 ч. и втори път – в специалното лятно издание от 22.00 ч. 

„Продължаваме лятното издание на Новините на Нова след сериозния успех, който този проект имаше миналото лято”, каза Дарина Сарелска, директор „Новини и актуални предавания” на Нова Броудкастинг Груп.

Вярна на своята иновативна природа и отразяваща динамиката на събитията, Нова въведе тази промяна през лятото на 2014 г., с цел да отговори на изискванията на своите зрителите, а именно – да получават най-важните новини в удобно за тях време. С тази стъпка телевизията ясно показва водещото място, което Новините на Нова заемат в програмата, както и стремежа непрекъснато да променя и обогатява съдържанието си, за да реагира своевременно и ефективно на променящите се събития.