Не пропускайте старта на втори сезон на хитовия сериал на Люк Бесон тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Бившият командос Франк Мартин открива неподозираните си умения на родител по време на рискована мисия в първи епизод от втори сезон на хитовия екшън сериал на Люк Бесон „Транспортер” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Франк получава поръчка да закара едно 12-годишно момче от Германия до Рим. На пръв поглед лесна задача, ако не ставаше въпрос за дете, станало свидетел на убийството на своя баща - известен италиански съдия. Момчето е в програма за защита на свидетелите и се връща в Италия, за да свидетелства срещу убиеца на баща си. Естествено, мафията е готова на всичко, за да попречи неговите показания да бъдат записани в съда. Новата асистентка на Франк – Катерина, се опитва да го накара да не поема задачата заради високият риск. Мартин обаче се вслушва в нейния съвет  и двамата с момчето поемат към Италия. Скоро става ясно, че „пратката” не е обикновена и освен да я опази от преследващите ги гангстери, Франк ще трябва да влезе и в ролята на психолог и баща, за да успокои момчето. Но трудните избори пред него предстоят.

„През втория сезон на „Транспортер” Франк ще се изправя много по-често пред морални дилеми. Целта е да го опознаем постепенно като личност и да му даден възможност да ни изненада”, разкрива главният сценарист на сериала Франк Спотниц. През новият сезон Франк ще трябва да се сработи и с новите членове на своя екип. Партньорката му Катерина, в чиято ще видим актрисата Виоланте Плачидо, обаче отказва да бъде просто негов посредник при уговарянето на задачите му, а иска да участва и в „транспортирането”.

Пред какви дилеми ще се изправи Франк при изпълнението на новата си задача? И ще успее ли да закара своя пътник безпроблемно до Италия? Отговорите ще научим в първи епизод от втори сезон на хитовия екшън сериал „Транспортер” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.