Подробности разказаха Мира Иванова, Диана Найденова, Лора Крумова и Надя Узунова, които гостуваха в „Здравей, България”

Съботно-неделният сутрешен блок на Нова „Събуди се” е с обновен декор и нов час от този уикенд – от 8.00 до 11.00 ч. Голямата новина е, че водещата Мира Иванова вече ще бъде с нов екранен партньор, с когото зрителите ще се запознаят още тази събота. Новият ко-водещ е дебютант в публицистиката, но с 10-годишен опит в телевизията. Подробности за новостите в новия телевизионен сезон разказаха Мира Иванова, Диана Найденова, Лора Крумова, Надя Узунова и Мариян Станков–Мон Дьо, които гостуваха в „Здравей, България”. 
 
В „Събуди се” зрителите могат да следят отново авторските рубрики на Диана Найденова и Мариян Станков–Мон Дьо. „Ще отидем с един изключителен граничар до браздата, която дели България и Турция. Според моя събеседник не повече от 20% от мигрантите, които нахлуват в Европа, са хора, които бягат от войната, останалите просто търсят по-добър живот”, разказа Диана Найденова за новата среща в рубриката „Карай направо”. 
 
С нов ден и час на излъчване се завръща и „Комбина” - в неделя от 16.00 до 19.00 ч. по Нова. Следвайки концепцията на предаването да бъдат близо до хората, и през настоящия сезон водещите Лора Крумова и Галя Щърбева обещават повече публицистика, неразказани истории и ексклузивни теми и гости.
 
Вижте повече във видеото от „Здравей, България” по Нова.