Първите концерти на групата ще са в Бургас и Варна, съответно на 14 и 15 септември, разказаха членовете ѝ в „Събуди се”

„Легендите” е най-мащабният рок проект, който е правен у нас”, споделиха членовете на супергрупата в  „Събуди се”. Тя събира Константин Цеков от ФСБ, Константин Марков и Стенли от „Тангра”, Йордан Караджов от „Сигнал”, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров.

Броени дни остават до първите два концерта, с които ще започне турнето на супергрупата „Легендите”.  „Очаквайте много изненада”, загатна по този повод Стенли. Два камиона с апаратура и над 40 човека екип – това е само част от подготовката за концертите.  Първите изяви на групата пред  феновете на рок музиката ще са в Бургас и Варна, съответно на 14 и 15 септември.

 С шоуто си четири поколения музиканти ще представят четири десетилетия от историята на българската рок музика с изпълнения на най-големите си хитове като „След десет години“, „Жулиета“, „Да те жадувам“, „Ледено момиче“, „Има ли цветя“ и още много песни.

 „Това ще бъде двучасов концерт, с 25 легендарни хита във времето. Искаме да върнем моментът там, където е бил”,каза в „Събуди се” Любо Киров.

 „Искаме да създадем едно дежавю у хората”, обясни Митко Кърнев.

 „Легендите” не сме ние, а песните, които ние изпълняваме”, заяви Косьо Марков.

Какво още споделиха „Легендите” за своите творчески планове, гледайте във видеото.