Вижте работят ли съветите на големия брат в първия български уеб сериал за тийнейджъри утре в 16.00 ч. на http://vbox7.com/user:ne_taka_brat

Ще се окаже ли фатален 13 април за Мишо – главния герой в първия български уеб сериал за тийнейджъри „Не така, брат”, ще стане днес в 16.00 ч. на http://vbox7.com/user:ne_taka_brat. Продуцентите от 7Talents разкриват, че специално за премиерата на продукцията онлайн потребителите ще могат да гледат ексклузивно два епизода от нея. 

Всяка от 12-те серии на „Не така, брат” ще бъде качвана в официалния канал във Vbox7.com всяка сряда точно в 16.00 ч. Епизодите на „Не така, брат” са по 5 минути – времето, подходящо за подобен новаторски онлайн проект – кратко и достатъчно динамично, за да грабне и задържи вниманието на тийнейджърите. 

Всеки уикенд в канала на сериала във Vbox7.com онлайн потребителите ще могат да следят новите влог видеа от главните герои – Мишо, Иван и Нади. Актьорите ще бъдат на линия във Viber, където ще споделят любопитна информация от снимките на сериала. 

В първия епизод на „Не така, брат” зрителите ще видят как работят съветите на големия брат за успех сред нежния пол. Правило №1 – трябва да заговориш момичето и правило №2 – „установи физически контакт”. Комичните ситуации в „Не така, брат” се случват, именно когато най-популярното момче в училище Дидо дава съвети на брат си – отличника Мишо, как да се държи с момичетата. Малкият гений следва стриктно указанията на брат си, но все нещо не му се получава, за да спечели вниманието и сърцето на красивата си съученичка Виктория.   

Новаторският онлайн проект „Не така, брат” е специално създаден за онлайн поколението от компанията 7Talents, която продуцира и дистрибутира онлайн видео. Тя е и първата българска фирма, управляваща мрежа от потребителски канали (Multi Channel Network – MCN), част от Нетинфо, собственост на Нова Броудкастинг Груп. 

Дали Мишо ще успее да се справи с първото предизвикателство и как ще продължи да се развива действието в „Не така, брат”? Вижте ексклузивни сцени първия епизод във Vbox7.com: 

Какво ще се случи в епизод N 2 ще стане ясно днес в 16.00 ч. на http://vbox7.com/user:ne_taka_brat


Гледайте първите 2 епизода на „Не така, брат” – първия български тийн уеб сериал – на 13 април от 16.00 ч. във Vbox7.com  

Абонирай се за „Не така, брат” във Vbox7: http://vbox7.com/user:ne_taka_brat 
Харесай „Не така, брат” във Facebook: https://www.facebook.com/netakabratofficial/ 
Следвай „Не така, брат” в Instagram: https://www.instagram.com/ne_taka_brat/ 
Следвай „Не така, брат“ в Twitter: https://twitter.com/ne_taka_brat/