Две от дългоочакваните екшън премиери за 2016 година се впускат в преследване на опасни престъпници – с гаранция за напрегнат сюжет

Високо напрежение и първокласен екшън ще предложи „Лента” през месец април в кината – с две топ филмови предложения. Култови актьори изпълняват главните роли в опасния и напрегнат екшън „Престъпник” с участието на кино легендите Гари Олдман, Кевин Костнър и Томи Лий Джоунс, а заглавието очаква българските зрители от 15 април в кината. Една от дълго обсъжданите премиери за 2016 година всъщност е история за „верния човек в грешното тяло”. В последен отчаян опит за спирането на ужасяващ план, спомените, тайните и уменията на един агент от ЦРУ биват имплантирани в мозъка на непредвидим и опасен осъден на смърт затворник с надеждата, че той ще може да завърши мисията на агента. И всичко това – в последен опит да се спре един опасен престъпник…

Към свръхсекретна мисия за залавянето на група опасни терористи пък ще се впусне „Война на дронове” – екшън трилърът, който очаква българските зрители от 22 април в кината. Действието се развива в сенчестия свят на войната, водена с пилотирани от разстояние военни дронове. На екрана актрисата Хелън Мирън влиза в ролята на офицер от британското военно разузнаване, чиято мисия неочаквано ескалира от „залавяне” до „унищожаване”, след като осъзнава, че терористите се подготвят за осъществяването на смъртоносен атентат. 

Междувременно  любителите на  забавните сюжети могат все още да гледат една от най-касовите романтични комедии „Моята голяма луда гръцка сватба 2”, която носи неочаквани комични ситуации и много настроение. 

„Лента” е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България, a през следващите месеци на 2016 година зрителите ще могат да се насладят на дългоочакваните продължения на още от най-успешните холивудски продукции – втора част на хитовия трилър от режисьора Луи Летерие „Зрителна измама”, продължението на култовия екшън „Механикът”. Информация за заглавията, разпространявани от „Лента”, можете да намерите на сайта lenta.kinonova.bg.