Предаването „Без багаж” тази събота по Diema ще отведе зрителите до индийския град Джайпур, за да разкаже за една майка на 108 деца

Предаването „Без багаж” тази събота по Diema ще отведе зрителите до индийския град Джайпур, за да разкаже невероятната история на Манан Чатурведи, която е майка на 108 деца. 

42-годишната художничка Манан Чатурведи, която наричат Ангела на любовта, има три собствени деца и 105 осиновени. По документи и по любов. Тя непрестанно организира маратони, в които рисува, без да спи по 24, 48 и повече часа. Организира театрални представления, продажба на ръчно направени картички и какво ли още не, за да събира средства, с които да храни и образова своите 108 деца, и не само тях.

Децата в дома на Манан са от всички краища на Индия. Изоставени по гари, бунища, тоалетни и улици, малчуганите намират своето семейство при Манан. За тях тя е „мама”. Подслон, дрехи, храна и училище има за всички 108 синове и дъщери на младата жена. Но истински безценното е, че има прегръдки за всички.  

Младата жена е щастливка със съпруг, който я подкрепя. Освен поотрасналите вече деца, в отглеждането и възпитанието помагат и доброволци. 

Не пропускайте невероятната история на Манан в „Без багаж” тази събота от 13.00 ч. по Diema