Гледайте тренировката и квалификацията в събота, както и надпреварата в неделя от 9.00 ч. по Diema Sport 2 HD и в Gong Play

Любителите на високите скорости имат възможност да проследят третия старт във Формула 1 за Гран При на Китай този уикенд на живо по Diema Sport 2 HD, както и в онлайн платформата Gong Play.

След двете си поредни победи от старта на сезона Нико Розберг е амбициран да спечели и надпреварата в Китай. Германецът е изпълнен с увереност, но знае добре, че съотборникът му и световен шампион в Мерцедес Люис Хамилтън е готов за реванш. Във Ферари пък се надяват, че ще бъдат способни да спечелят. 

Всички тренировки, квалификацията и самата надпревара за Гран При на Китай можете да проследите в неделя от 9.00 ч. директно в ефира на Diema Sport 2 HD, в Gong.bg и в платформата Gong Play

Нова Броудкастинг Груп притежава правата за телевизионно излъчване на всеки детайл от кръговете във Формула 1 – свободните тренировки, квалификациите за място и състезанията – до края на 2019 година. Престижната надпревара ще бъде предавана на живо в каналите на Diema Extra – Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, както и в интернет платформата Gong Play.

Снимка: БГНЕС