Не пропускайте най-интересните спортни събития тази събота в ефира на Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, част от пакета Diema Extra

Най-интересните спортни събития отново имат запазено място тази събота в ефира на Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, част от пакета Diema Extra. В съботния следобед феновете на английския футбол ще могат да проследят на живо няколко решаващи срещи в Aнглийскaта висша лига.  В 14.45 ч. Норич и Съндерланд се срещат в битката на североизтока, която може да бъде проследена директно по Diema Sport 2 HD и онлайн на Gong Play.  Изходът от двубоя остава непредвидим и ще бъде с огромно влияние върху борбата за оцеляване във Висшата лига.  Diema Sport 2 HD ще излъчи и срещата между Манчестър Юнайтед и Астън Вила от 17.00 ч. „Червените дяволи“ са се устремили към ТОП 4, а бирмингамци се борят да не изпаднат в Чемпиъншип, така че двубоят ще бъде на живот и смърт. Футболното шоу е гарантирано в 19.30 ч., когато отново в ефира на Diema Sport 2 HD ще се срещнат настоящият шампион Челси посреща Манчестър Сити.

Не по-малко горещ ден предстои в родната А група. В 17.15 ч. Ботев ще посрещне на собствен терен и ще се опита да вземе реванш за понесеното поражение, а мачът ще бъде излъчен по Diema Sport HD и онлайн на Gong Play. В 20.00 ч. Берое среща Локомотив и ще опита да се опита да съкрати разстоянието до втората позиция в класирането. Този мач ще може да бъде проследен също в ефира на Diema Sport, както и на онлайн платформата Gong Play. 

Почитателите на бокса ще имат възможност да се насладят на битката за титлата на Световния боксов съвет в суперлека категория на галавечерта в Лийдс, Великобритания, от 21.45 ч. по Diema Sport 2 HD.

Не пропускайте най-интересните спортни събития тази събота в ефира на Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, част от пакета Diema Extra.

Снимка: БГНЕС