Не пропускайте най-интересните спортни събития тази неделя в ефира на Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, част от пакета Diema Extra

Най-интересните спортни събития отново имат запазено място тази неделя в ефира на Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, част от пакета Diema Extra. Сред акцентите в програмата на спортните канали са решаващи срещи от родната А група, Английската висша лига, френската Лига 1, Националната баскетболна асоциация и Лига Ендеса.

Неделният ден ще бъде горещ във френската Лига 1. Нант посреща Монпелие от 15.00 ч., а феновете ще могат да проследят срещата по Diema Sport 2 HD и онлайн на Gong Play. Монпелие е в опасна близост до дъното на класирането и това е битка на оцеляването за отбора, но и канарчетата не могат да се похвалят с особени успех, след като надеждите им за участие в евро турнирите бяха попарени от Лил. В неделната вечер Монако ще се бори, за да се задържи на втората позиция в сблъсък с Марсилия, а мачът има запазено място от 22.00 ч. в ефира на Diema Sport 2 HD и онлайн на Gong Play.

Diema Sport 2 HD ще зарадва феновете на родния футбол оспорваната среща между Славия и Пирин, която започва в 17.15 ч. на стадиона в Овча купел. Diema Sport HD пък ще излъчи два интересни мача от Английската Висша лига. Почитателите на английския футбол ще могат да проследят от 15.30 ч. срещата между Лестър Сити и Уест Хям. „Лисиците” вече са почти напълно уверени в спечелването на историческата титла, но това може да им изиграе лоша шега, тъй като „чуковете” . От 18.00 ч. каналът ще излъчи и последното лондонско дерби за Арсенал в настоящия сезон срещу Кристъл Палас. Макар статистиката да е в полза на „артилеристите”, все пак съществува вероятност „орлите” да поднесат интересна изненада.

Баскетболът също има място в програмата на Diema Sport HD  от 13.30 ч., когато Сарагоса ще се изправи срещу отбора на Хебалайф Гран Канария в преследване на класиране на челните позиции в Испанската баскетболна лига. Почитателите на баскетбола ще станат свидетели и на първия плейофен мач в НБА между Кливланд, който отново се цели във финала на Асоциацията, и Детройт, който се завърна в елиминациите след няколкогодишна пауза.  Очертава се грандиозна битка, а началото ѝ ще бъде поставено в 22.00 ч. по Diema Sport HD.

Не пропускайте най-интересните спортни събития тази неделя в ефира на Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, част от пакета Diema Extra.

Снимка: БГНЕС