Не пропускайте сблъсъка между Локомотив и Ботев от 17.30 ч. по Diema Sport 2 HD, както и на онлайн платформата Gong Play

Едно от двете най-големи дербита в българския футбол – битката за Пловдив между местните грандове Локомотив и Ботев, ще се състои днес. Двубоят e от 17.30 ч. и можете да го гледате на Gong Play, по Diema Sport, както и на честотите на Дарик радио.

Това ще бъде издание №102 в битката за Пловдив и докато двубоят няма особено значение в класирането, то в този сблъсък винаги става дума за повече от точки -  „който победи в дербито, после ходи като император из града до следващото дерби", сподели звездата на Локомотив Мартин Камбуров.

Именно Камбуров и Тодор Неделев от страна на Ботев са двете големи имена, от които ще се очаква да поведат своите отбори към успеха. Любопитен факт е, че Неделев все още няма поражение в пловдивското дерби. Двубоят ще противопостави и големият опит в състава на „смърфовете” срещу младостта и хъса при „канарчетата”. Повече по темата четете на Gong.bg и гледайте във видеото тук>

Не пропускайте битката за Пловдив между Локомотив и Ботев от 17.30 ч. по Diema Sport 2 HD, както и на онлайн платформата Gong Play.

Снимка: БГНЕС