Истински спортен маратон очаква почитателите на футбола и Формула 1 от 29 април до 2 май 2016 в ефира на Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD

Diema Extra подарява безплатен отворен уикенд за всички почитатели на спорта в цели четири дни – от 29 април до 2 май 2016, а в рамките му те  ще имат възможност да гледат безплатно спортно съдържание в HD качество в ефира на три телевизионни канала – Diema Sport HD, Diеma Sport 2 HD и TRACE Sport Stars.  Паралелно с това още една изненада очаква верните спортни фенове, като те  могат да спечелят атрактивни награди. Специална игра „Diema Extra Абонамент за победители” ще раздаде четири телевизора на четирима късметлии през април и май на Facebook страницата на Diema Extra. В активността могат да се включат  всички настоящи и бъдещи абонати на Diema Extra,  които са направили едногодишен или двугодишен абонамент за Diema Extra или пък са предплатили пакет за 12 месеца.

Спортният маратон с  безплатния отворен уикенд от Diema Extra стартира на 29 април, петък, а точно тогава Diеma Sport 2 HD ще предложи за своите зрители два двубоя от „А” футболна група. Ботев Пловдив приема Пирин в 17.15 ч., а Лудогорец ще бъде домакин на Монтана от 20.00 ч. На 30 април, събота,  в 17.45 ч. в ефира на Diema Sport HD предстои сблъсъкът между Берое и Славия в среща от 31-ия кръг на „А” група. Футболната фиеста с „Diema Extra отворен уикенд” ще продължи по Diema Sport HD със „супернеделя” с английската Висша лига, на 1 май, неделя, с три дългоочаквани двубоя. Дали това ще се окаже уикендът на Лестър Сити, в който отборът ще триумфира с титлата на Англия? Ще разберем в 16.05 ч. В същия ден от 14.00 ч. ни очаква срещата Суонси Сити – Ливърпул, а веднага след нея от 18.15 ч. играят Саутхямптън – Манчестър Сити.

От 29 април, петък, до 1 май, неделя,  в ефира на Diеma Sport 2 HD зрителите ще могат да проследят вълнуващите събития около Гран При на Русия във Формула 1. Кулминацията ще настъпи на 1 май, неделя, в 15.00 часа, когато най-добрите пилоти в света влязат шеметната надпревара на пистата в Сочи.

Повече за „Diema Extra отворен уикенд” от 29 април до 2 май 2016 можете да научите тук.