Всеки от от 12-те епизода на „Не така, брат” се излъчва всяка сряда в 16.00 ч. във Vbox7.com

Мишо е на крачка от първата целувка с момичето на неговите мечти – чаровната Виктория, в най-новия епизод на „Не така, брат”. Какво ще накара младата дама да се извини за поведението си досега и да бъде мила с него – гледайте във видеото във Vbox7.com. Понякога, дори без да го иска, Дидо помага на брат си, но ще се обърка ли нещо и този път?

В поредния урок, преподаван от продуцентите от 7Talents, зрителите ще научат какво е общото между Мишо, Пърл Харбър и Хирошима, среща ли се мухата Musca domestica в България и колко дълго може да се опази една лъжа в училище. 

Време е за нова порция от наръчника за оцеляване за тийнейджъри и родители „Не така, брат” във Vbox7.com. Зад първия български уеб тийн сериал стои 7Talents – първата българска компания, управляваща мрежа от потребителски канали, част от Нетинфо, собственост на Нова Броудкастинг Груп.

В студиото на „Здравей,България” гостува Мино Караджов, който играе главната роля в сериала. Във видеото тук вижте какво разказа той за първите си стъпки в киното.

Всеки от от 12-те епизода на „Не така, брат” се излъчва всяка сряда в 16.00 ч. във Vbox7.com 

 

*Абонирай се за „Не така, брат” във Vbox7.com
*Харесай „Не така, брат” във FacebookInstagram и Twitter