Diema Extra подарява безплатен отворен уикенд, като до 2 май спортните фенове имат възможност да гледат безплатно Diema Sport HD, Diеma Sport 2 HD и TRACE Sport Stars

Най-интригуващият мач от 31-ия кръг на родната А група ще се изиграе и последен по програма. С днешната битка в Стара Загора между Берое и Славия не просто ще се закрие предвеликденският рунд, но се очаква да паднат и много въпросителни. 

Двата тима се изправят един срещу друг в директна битка за бронза, а срещата от 17.45 ч. можете да гледате на живо в ефира на Diema Sport HD и в платформата Gong Play.

Важни отговори ще се получат за крайното класиране и в Премиършип след днешните сблъсъци. С мача Уест Бромич Албиън – Уест Хям Юнайтед от 17.00 ч. се открива и програмата за 36-ия кръг на Висшата лига в ефира на Diema Sport 2 HD, както и в Gong Play. Вниманието на всички е насочено и към двубоя Арсенал – Норич Сити, който Diema Sport 2 HD ще предава пряко от 19.30 ч. 

Diema Extra подарява безплатен отворен уикенд за всички почитатели на спорта, като до 2 май те имат възможност да гледат безплатно спортно съдържание в HD качество в ефира на три телевизионни канала – Diema Sport HD, Diеma Sport 2 HD и TRACE Sport Stars. Паралелно с това още една изненада очаква верните спортни фенове, като те  могат да спечелят атрактивни награди. Специална игра „Diema Extra Абонамент за победители” ще раздаде четири телевизора на четирима късметлии през април и май на Facebook страницата на Diema Extra. В активността могат да се включат  всички настоящи и бъдещи абонати на Diema Extra,  които са направили едногодишен или двугодишен абонамент за Diema Extra или пък са предплатили пакет за 12 месеца.

Повече за „Diema Extra отворен уикенд” от 29 април до 2 май 2016 можете да научите тук.