Не пропускайте Гран При на Испания тази неделя от 15.00 ч. на живо по Diema Sport 2 и в Gong Play

Любителите на високите скорости имат възможност да проследят старта във Формула 1 за Гран При на Испания тази неделя от 15.00 ч. на живо по Diema Sport 2, както и в онлайн платформата Gong Play.

Люис Хамилтън спечели квалификацията преди съзтезанието. Пилотът на Мерцедес финишира с време 1:22.000 минути и изпревари съотборника си Нико Розберг, който остана втори с изоставане от 0:280 секунди. 

Даниел Рикардо и Макс Верстапен с Ред Бул ще тръгнат от втора стартова редица, след като те заеха трето и четвърто място. Петото и шестото място останаха за пилотите на Ферари – Кими Райконен и Себастиан Фетел. Десетката се затвори от Ботас, Сайнс, Перес и Фернандо Алонсо. 

Най-доброто време във втората част на квалификацията даде Люис Хамилтън с време 1:22.159 минути, а Розберг остана на шст десети от секундата. Трети остана отново Верстапен с Ред Бул и време 1:23.178 минути.

Гран При на Испания можете да проследите тази неделя от 15.00 ч. директно в ефира на Diema Sport 2, в Gong.bg и в платформата Gong Play