Гледайте най-интересните срещи на живо днес от 17.00 ч. в ефира на Diema Extra, в Gong.bg и в онлайн платформата Gong Play

Сезонът в Английската висша лига приключва днес следобед с 10 двубоя от последния 38-и кръг. Всички двубои са от 17.00 ч., а най-интересните срещи имат запазено място на живо в ефира на Diema Extra, в Gong.bg и в онлайн платформата Gong Play. Макар шампионът да е ясен – Лестър триумфира с историческа титла, то все още крайното класиране не е решено и има доста неясноти.

Битката за Шампионската лига продължава, като Манчестър Сити държи четвъртото място с 65 точки, а петият Юнайтед е с 63 и ще се възползва от всяка грешка на „гражданите“ по-късно днес.

Манчестър Юнайтед приема Борнемут в битка за Шампионската лига и ТОП4. Срещата ще бъде излъчена по Diema Sport и в Gong Play. Юнайтед обаче трябва да се надява и на подхлъзване на Сити, ако, разбира се, преодолее заемащия 16-а позиция във временното класиране Борнемут

По същото време Манчестър Сити гостува на Суонси, като има едва една победа в последните си четири мача, но ще трябва да се справи със съперника, ако иска да затвърди позицията си в Топ 4. Феновете могат да гледат мача в Gong Play и по Nova Sport.

Второто място на Тотнъм също е под въпрос. Тимът на Тотнъм е със 70 точки в актива си, на две от третия Арсенал, така че днес ще трябва да преодолее Нюкасъл, за да е сигурен вицешампион. Двубоят между Нюкасъл и Тотнъм моима запазено място по телевизия Diema Sport 2 и в Gong Play.

Арсенал пък може все пак да изпревари Тотнъм и стигне до втората позиция при успех над Астън Вила и грешка на „шпорите“. Сблъсъкът между Арсенал и Астън Вила е отново в 17.00 ч. и ще бъде излъчен в Gong Play и по телевизия Diema.

Не пропускайте най-интересните срещи от последния кръг в сезон 2016 на Висшата лига на живо днес от 17.00 ч. в ефира на Diema Extra, в Gong.bg и в онлайн платформата Gong Play.

Снимка: БГНЕС