Гледайте едно от най-престижните състезания във Формула 1 тази неделя в 15.00 ч. по Diema sport 2 и на онлайн платформата GongPlay

Стартът на дългия състезателен уикенд за Гран при на Монако вече е даден, а феновете на на на Формула 1 могат да наблюдават най-славното и най-бляскавото състезание тази неделя от 15.00 ч. по Diema sport 2, както и на онлайн платформата GongPlay.

Улиците на Монте Карло събират привържениците на бързите скорости за 73-тата надпревара в града и 63-тото Гран При. Даниел Рикардо с Ред Бул изненада наблюдателите, като даде най-доброто време във втората свободна тренировка преди същинското състезание на Монако. Австралиецът спря хронометрите на време 1:14.607 минути. Времето е с почти секунда по-добро от това на Хамилтън от първата тренировка. Пилотите на Мерцедес се наредиха на второ и трето място.

Рикиардо повтори изумителното си изумително представяне и в последната част от квалификацията, като завоюва пол позишън за утрешното Гран При на Монако. Австралиецът показа феномална преценка на ситуацията и използва мигът, когато нямаше толкова много коли на трасето в Q3, за да постигне резултат от 1:13:622 минути.

Не пропускайте развръзката в голямата надпревара на едно от най-престижните състезания във Формула 1 тази неделя отново в 15.00 ч. в ефира на Diema sport 2, както и на онлайн платформата GongPlay.

Снимка: БГНЕС