Разберете кои са менторите в най-новия проект на 7Talents

Първото уеб риалити у нас – „Великолепните 5”, дело на продуцентите 7Talents, официално стартира от днес, 28 май, във Vbox7.comПет истински жени предприемат най-голямото предизвикателство в живота си, като в рамките на пет седмици те ще имат възможност да поставят ново, великолепно начало за себе си и околните, с помощта на професионални ментори. Kои са хората, които ще им помагат в търсенето на пътя към себе си? Разберете повече за тях тук.

Великолепните 5 са - супер майка, успешна жена, която знае как истински да се забавлява, реализирана бизнес дама, критична красавица и истинско борбено момиче. Най-младата участничка е на 25 години, а най-голямата на 41.

„От 28 май „Великолепните 5” ще покани своята аудитория на едно вълнуващо и  далечно пътешествие, ала „Яж, моли се и обичай”, но този път в напълно иновативен за нашия пазар риалити формат”, споделят продуцентите от 7Talents.

По време на цялото приключение, наречено „Великолепните 5”, участничките ще си водят собствени видео дневници, в които ще видим техните автентични емоции – без намесата на режисьори или оператори, дамите ще ни покажат как се справят с промяната. Добрите резултати имат нужда от план за действие и добри съветници.

Очаквайте да видите кои са „Великолепните 5” от 30 май във Vbox7.com. А ето и кои са мисиите и менторските екипи, които ще подкрепят участничките в желанието им за ново начало: 

Мисия

Ментор

„Аз обичам моето тяло“

Цел: да помогнат на дамите да живеят здравословно и да поддържат тялото си здраво и красиво

Иван Христов: професионален фитнес треньор.

Д-р Райна Стоянова - здравословно хранене и диетология.

„Аз съм“

Цел: Участничките да повишат своята осъзнатост за темите, които истински ги вълнуват

Гергана Павлова и Пламен Петров – треньори за личностно развитие на редица компании и организации

„Виж ме“ 

Цел: “Великолепните 5” да преосмислят някоя своя житейска ситуация или поведение и да открият причината за конкретна липса в живота си.

Цвета Балийска - актриса, преподавател и специалист по Психодрама и Артистични психо-социални практики.

„Жена“

Цел: Да разкрие потенциала, силните женски страни на всяка от дамите и да ги накара да се харесат сами

Наталия Кобилкина - сексолог и семеен терапевт. Има опит и като педагог и автор на книги и статии по професионалната си специализация. 

„Хармония“

Цел: Концентриране не върху положителното мислене, а върху правилното действие

Нора Пенчева – сертифициран инструктор по йога, специализирала и FIT, пилатес, фитбол, пауър йога.

Вижте повече за „Великолепните 5” и следете всички новини във Vbox7.com и във Facebook.