Най-интересните спортни събития гледайте на живо в ефира на Diema Extra и в онлайн платформата Gong Play

Три срещи поставят финала на първенството в А Професионална футболна група днес, а феновете ще могат да ги проследят директно в ефира на каналите на Diema Extra. Макар шампионът вече да е известен, все още има доста неизвестни,

Локомотив Пловдив се бори за участие в евротурнирите, а за целта трябва да победи Пирин на негов терен днес от 17.00 ч.  Сблъсъкът ще бъде излъчен в ефира на Diema Sport 2, както и на онлайн платформата Gong Play.

По същото време Берое посреща Левски, а срещата има запазено място от 17.00 ч. в ефира на на Diema Sport, както и в онлайн платформата GongPlay. Сините още не са преглътнали горчивината от загубите от Локомотив Пловдив и Славия в последните си две домакинства, а и загубиха първото си гостуване на Берое този сезон, но са решени да завършат кампанията успешно.

Отново от 17.00 ч. Славия посреща Монтана в мач от значение за класирането в евро турнирите. Срещата ще бъде предавана по Diema и в Gong Play,  а резултатът ѝ може да изиграе голяма роля за класирането на Локомотив Пловдив.

Феновете на английския футбол пък ще имат възможност да проследят финалът в плейофите в Чемпиъншип между Хъл Сити и Шефилд Уензди от 19.00 ч. по Diema Sport 2, както и на онлайн платформата Gong Play. Срещата е от голямо значение, защото ще определи кой от двата отбора ще влезе във Висшата лига.

Най-интересните спортни събития гледайте на живо в ефира на Diema Extra, в Gong.bg и в онлайн платформата Gong Play.

Снимка: БГНЕС