Съботно-неделният сутрешен блок на NOVA отбеляза 4 години в ефира на 15 септември

Четири години след старта на съботно-неделния сутрешен блок по NOVA, тази събота и неделя Мирослава Иванова и Деян Веселинов ще събудят зрителите с най-любопитното от деня – от 7.55 до 11.00 ч. Какво е да си министър по време на бунт? Социалният министър Зорница Русинова гостува в "Събуди се" в седмицата, в която майки на деца с увреждания излязоха на масов протест в София. Красимир Каракачанов дава своя отговор на въпроса "Защо патриотите поискаха затваряне на центровете за мигранти?". В "Карай направо" зад волана до Диана Найденова ще седне първият кандидат за президент Митьо Пищова, който ще провери колко дълъг е пътят към "Дондуков 2". 

В деня на София, 17 септември, Влади Въргала и Август Попов влизат в студиото на "Събуди се", за да покажат столицата през техния поглед. За чувството да си син на Аня Пенчева ще разкаже Ангел Караньотов, който се среща с Ива Софиянска-Божкова в най-новата рубрика на "Събуди се" – "Говори с Ива". Тежката артилерия на българската сатира – Стоянка Мутафова, застава пред Мариян Станков – Мон Дьо в емоционална и лична изповед. 

Киното този уикенд има запазено място в предаването с представянето на две български продукции и хората със специална роля в тях. Обичаните водещи на "Здравей, България" Ани Цолова и Виктор Николаев влизат в сериал. В кой филм ще ги гледаме и каква ще е ролята им – предстои да чуем от самите тях в "Събуди се" този уикенд. В неделя Станимир Гъмов и Ани Пападопулу ще повдигнат завесата над новата кино продукция на "Лента" – "Маймуна". А какво среща Руши Видинлиев и боксьора Серафим Тодоров ще чуем от самите тях – на живо от снимачната площадка на най-новия български филм тази събота. 

Не пропускайте срещата с някои от най-популярните лица и актуалните теми на деня – "Събуди се", събота и неделя, от 7.55 до 11.00 ч., по NOVA.