Следващото теглене за милионите в Национална лотария е този петък от 19.45 ч. по NOVA

Историческият джакпот в играта "Големият джакпот" на Национална лотария отново оцеля след тегленето тази сряда и постави нов рекорд, достигайки 11, 2 млн. лева. Треската за невероятната печалба става все по-голяма, но малцина си задават въпроса какво биха посрещнали новината, че са спечелили. Шокът при такова преживяване може да бъде много голям и трябва да сме подготвени да се справим с него.

“11,2 милиона лева са огромна сума. Tе не са просто променящи живота на спечелилия, те променят живота на няколко поколения”, смята водещият на “Сделка или не” Румен Луканов, който също е раздал 11 000 000 лева на участници в неговата игра, но в продължение на 10 години.  Телевизионният водещ е видял реакциите на много спечелили и сподели своите наблюдения в “Здравей, България”.

“Емоцията е много голяма. Радостта е много голяма, искрена и споделена. Първоначално всички действаме първично, като спечелим парите или като ги видим по банковата си сметка, обаче започваш да мислиш рационално и да се чудиш в какво да ги вложиш”, разказва Румен Луканов и сподели, че най-важното е да се участва в тиражите, защото това е начинът да се спечели джакпота.

Какво още разказа Румен Луканов, гледайте във видеото от “Здравей, България”.

Следващото теглене за милионите в “Големият джакпот” на Национална лотария е този петък от 19.45 ч. по NOVA.