Деян Веселинов надникна в апартамента, в който ще отседне звездата

Броени часове остават до влизането на Майк Тайсън в Къщата на VIP Brother, а покоите на звездата са готови. Как изглежда апартаментът, в който световният шампион по бокс ще изкара времето в България след излизането му от шоуто, и какви са изискванията му, провери Деян Веселинов с екипа на “Събуди се”.

По темата

“Оказва се, че Майк Тайсън не прилича на повечето холивудски звезди, които идват в България. Претенциите му са много малко. Можем да кажем, че той има семпли и човешки изисквания”, отбелязва Деян Веселинов.

Едно от изискванията на звездата е свързано с храната му, а друго с начина, по който релаксира. Тъй като легендарният боксьор не яде свинско месо, той е помолил организаторите в менюто му да присъстват: печено пиле, сотирани и задушени зеленчуци, сред които гъби, артишок, броколи и зеле. Тайсън е заявил също, че обича супа Мисо и пене със сос маринара. Оказва се, че боксьорът е голям привърженик на индийската кухня, защото сред желаните от него гозби има и много индийски като: пиле Тандури, пиле Тика Масала, както и агнешко или козе къри. Другото желание на боксьора е да има на разположение конзола за игра, която да включва Call of duty.

Как изглеждат покоите, в които Майк Тайсън ще прекара времето, преди да влезе във VIP Brother, вижте във видеото от “Събуди се”.

Железният Майк ще прекрачи прага на най-известната Къща този понеделник точно в 20.00 ч., а зрителите ще могат да проследят влизането на легендата и реакциите на Съквартирантите напълно на живо в ефира на NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg