Противоречия още в първата вечер на пациентите в лудницата

Една световна знаменитост ще прекрачи прага на най-известната Къща в момента по NOVA. Железният Майк Тайсън се присъединява към звездната компания, за да стане част от юбилейния сезон на VIP Brother, а първите реакции на Съквартирантите от епичната среща ще проследим на живо в ефира на NOVA. Легендарният спортист пристигна в България в много добро настроение, придружен от няколко бодигарда и със седем куфара.

“Железният Майк ще изпълнява мисии и всичко, което му възложи VIP Brother. Ще имате възможност да видите как Тайсън и Миглена Ангелова стоят на една маса и  реакциите на останалите Съквартиранти”, разкри водещия на шоуто Ники Кънчев.

По темата

Още снимки от пристигането на Майк Тайсън вижте в галерията ТУК

Боксовата легенда влиза в Къщата, когато много от звездите са в незавидно положение. В живото предаване на VIP Brother тази вечер ще видим и първата нощ на пациентите в лудницата на Big Brother. Съквартирантите, които повярваха в детективските си способности и разконспирираха тайната мисия на Борислав и Емануела, бяха изненадани и преместени от луксозната Къща в лудницата. Първоначалната еуфория и радост бързо ще преминат в конфликти и непоносим дискомфорт за някои. Глория и Лара ще прекрачат границата на добрия тон и още от първата вечер ще си разменят обидни епитети. Един от пациентите няма да издържи на дискомфорта и ще пожелае да се върне в Къщата, а довечера ще стане ясно дали Big Brother ще задоволи исканията му и каква цена ще трябва да плати той. 

Настроенията в Къщата също ще бъдат противоречиви. Дали увлечени от приключилата си тайна мисия, или наистина хлътнали един в друг, Борислав и Емануела ще признаят пред Big Brother, че се харесват. Жана пък ще обяви открита война на Явор и ще му обещае да направи всичко възможно да го победи в предаването.

Зрителите на NOVA ще проследят и поредните номинации в Къщата, които Съквартирантите ще изгледат на живо заедно със зрителите. Ще се борят ли за зрителски вот обичайните заподозрени, или в надпреварата ще се включат нови играчи? Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg