Актьорът пожела доброволно да напусне Къщата, но след множество нарушения и арогантно отношение към Big Brother беше принудително отстранен от предаването

На 26-ия ден от юбилейния сезон на VIP Brother зрителите станаха свидетели на безпрецедентен случай, какъвто Големият брат не е имал в цялата дългогодишна история на шоуто. Актьорът Явор Бахаров изненадващо изяви желание да напусне предаването, след като многократно преди това даваше заявка пред камерите в Къщата, че ще стигне до финала и дори ще победи. Явор поиска от Big Brother да “кеш аут-не” и да излезе с широката усмивка, с която е влязъл в Къщата. По-късно Бахаров сподели намеренията си пред Съквартирантите, като им обясни, че това е неговата форма на бунт и представата му за “превъртане на играта”.

Всичко звучеше добре и повечето от останалите се възхитиха на духа му, докато Явор не започна да се пазари и буквално да изнудва самия Big Brother, заплашвайки да наговори неверни факти, които са в ущърб на продукцията. Заради поведението си, както и заради нарушаването на редица от правилата за конфиденциалност, Явор придоби статут на принудително отстранен участник.

Снимки от излизането на Явор Бахаров от Къщата може да видите тук

Междувременно противоречията в Къщата се завъртяха около Емануела. Певицата успя да влезе в устите на останалите Съквартиранти заради страстта си към тютюнопушенето и желанието си да го прави в закритата част на Къщата. Жана, която доскоро беше най-близкият човек на Еми в Къщата, твърдо се противопостави на желанието ѝ, а скандалът между двете успя много бързо да пренареди лагерите сред Съквартирантите.

Не пропускайте развитието на отношенията в Къщата на VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg