Не пропускайте старта на новото шоу тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

По темата

“Пееш или лъжеш” ме привлече с това колко е нестандартно това шоу. То получи номинация за “Еми” в категорията за развлекателен формат, но е интересно, че досега не е правено в Европа и ние сме първите, които ще го реализират в България. Когато го гледах за първи път, постепенно ме грабна. Това е шоу, което ще забавлява цялото семейство.”, разкри продуцентът Магърдич Халваджиян при гостуването си в “На кафе” за новото музикално развлекателно шоу, което стартира тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Във всяко предаване участват осем души, които никой не знае дали могат да пеят, или заблуждават гост-звездата. “Дори операторите излизат по време на саунд чека, за да не разберат кой пее наистина.”, разкри Магърдич Халваджиян.

“Единият от етапите в шоуто е липсинк, но кандидатите не си отварят устата върху оригиналната песен, а върху нейна версия, записана с чужд глас. Тези, които могат да пеят, си записват песента сами, а другите ползват професионални певци”, разказа продуцентът на шоуто.

Водещите на “Пееш или лъжеш” – Ненчо Балабанов и Мария Игнатова, също демонстрираха уменията си в липсинка, а как се справиха и какво още разказаха за новото шоу, гледайте във видеото от “На кафе”.

Не пропускайте старта на “Пееш или лъжеш” тази вечер, когато ще проследим решенията на Любо Киров, който пръв ще се изправи пред 8 участника, за да разбере кои от тях могат да пеят и кои лъжат. Специален гост в Съвета ще бъде ненадминатия по хумор тандем – Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков. Кои кандидати ще отпаднат първи и как дуетната половинка на Любо ще успее да го заблуди и да стъпи на Сцената на истината? Ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто.