Любо Киров избира дуетна половинка, която не може да пее, a Зуека и Рачков помагат в избора – тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

“Пееш или лъжеш“ е изключително забавно и позитивно шоу. Това не е музикален формат, а по-скоро едно голямо забавление за звезди, участници и публика“, сподели продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян пред медиите по време на прожекция с ключови кадри от предстоящия старт.  Бляскавото шоу, което започва тази вечер от 21.00 ч. по NOVA, ще предложи възможност на всяка звезда да избере своя дуетна половинка, с която да участва в специален концерт в края на годината. “Любо Киров ще избере дама, която не умее да пее, така че очакваме доста интересно изпълнение за финала“, допълни Маги, който анонсира и участието в шоуто на две големи български звезди – Йорданка Христова и Маргарита Хранова. 

Още снимки преди старта на "Пееш или лъжеш" вижте в галерията ТУК

По темата

Новият за Европа формат ще бъде представен за първи път именно на българските зрители в ефира на NOVA. Кръгове с лична история, видео без звук, сценичен талант, липсинк и 100 секунди с поредица въпроси са предизвикателствата за участници и звезди, разкриха още водещите на шоуто – Мария Игнатова и Ненчо Балабанов, в компанията водещата на “Bake Off: най-сладкото състезание” и съветник в “Пееш или лъжеш“ - Алекс Раева. Няма да липсват и колоритни участници като футболен съдия, който пее и работи на игрището, стюардеса и победител в конкурс по бодибилдинг. “Тук не търсим голяма музикална звезда, а заедно се забавляваме, докато отгатваме уменията на кандидатите. Има моменти, в които трябва да разпознаем дали някой пее или лъже единствено по един звук“, допълни една от гост-звездите Люси Дяковска.

“NOVA отново демонстрира новаторски подход, залагайки на изцяло нов не само за България, но и за Европа формат. Вярваме, че предлагането на оригинални и различни продукти е най-добрият начин да осигурим на българската зрители най-актуалното от световния тв пазар. Очакваме “Пееш или лъжеш“ да донесе изключително позитивен заряд на българската публика и да си спечели място на европейската медийна сцена, след като вече заслужи номинация в тазгодишните международни награди ЕМИ“, коментира програмният директор на NOVA Антоний Мангов.   

Тази вечер зрителите ще проследят решенията на Любо, който пръв ще се изправи пред 8 участника, за да разбере кои от тях могат да пеят и кои лъжат. Специален гост в Съвета ще бъде ненадминатия по хумор тандем – Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков. Кои кандидати ще отпаднат първи и как дуетната половинка на Любо ще успее да го заблуди и да стъпи на Сцената на истината? Ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто.